social image

КРАТКО ЗА НАС

Автошкола "Мартин" е современа и модерно опремена автошкола со традиција од над 30-годишно успешно работење во областа на оспособување на кандидати за возачи за сите категории на моторни возила.
 
Од 1992 година е сместена во строгиот центар на градот во деловниот објект СПМ (спроти Градска болница). Располага со простории за прием на кандидати за возачи и две училници за спроведување на теоретска настава (со капацитет од 12 и 60 кандидати) современо опремени со аудио и видео технологија за презентација во електронска форма, наставни средства, помагала и информатичка опрема, стручна литература итн. 
 
Автошколата има вработено стручен кадар во редовен работен однос за спроведување на наставниот план и програма за оспособување на кандидати за возачи од теоретски и практичен дел - стручен раководител, предавач за теоретска настава, возачи-инструктори и технички секретар. Инструкторите се со долгогодишно работно искуство за сите категории на моторни возила.

БИТНИ ИНФОРМАЦИИ

ПРИЈАВИ СЕ ONLINE

Име и Презиме*
Телефон:*
Е-пошта:*
Одбери категорија*
Дополнителен коментар
*
Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.