social imagesocial image
  • Учи за цел живот,
    не за испит !

Повеќе од 30 години искуство
Над 13000 кандидати
10 искусни инструктори

Вие треба само да дојдете, ние ќе ви го покажеме патот до возачка дозвола


Во сопствена просторија (училница) во склоп на автошколата, од страна на стручен предавач.
Пробен тест и тестови

Подготовка за совладување на содржината на материјалот за полагање (тестови).
Лекарско и прва помош

По барање на кандидатот за возач посредуваме за вадење на лекарско уверение и прва помош.
Закажување на термини

Флексибилноста е една од приоритните алатки. Термините се според можностите на кандидатите.
Нашиот тим ќе ви помогне да ги научите тестовите без проблем!

Прочитај повеќе ...

Која е одговорноста на возачите и пешаците, кои гр... 11.05.2022 Една од најчестите причини кај кандидатите, за паѓање на возачкиот испит, се пешаците ! Види детали
Обука за А1, А2 и А категорија. Што да очекувате о... 12.04.2022 Практичната обука за „А1“, „А2“ и „А“ категорија се состои од 16 наставни часа. Наставниот план и програма за спроведув... Види детали
Улога и значење на теоретската настава. Зошто е би... 07.04.2022 Оспособувањето на кандидат за возач е наставен процес, кој задолжително се спроведува според Наставен план и програма за... Види детали
Види ги сите нови блог статии
Флексибилност при плаќање
Можност за плаќање на рати. Без дополнителни трошоци!