social image

ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ИНСТРУКТОР

Автошкола Мартин располага со возачи инструктори кои ги поседуваат сите категории.
Мартин ТрајановскиИнструктор / Управител
Мики ТрајановскиИнструктор
Љупчо КостенцовскиИнструктор
Јонче АпостоловскиСтручен рак. и предавач по теорија
Мартина КрстевскаИнструктор
Игор ВичишкиИнструктор
Стефан ТрајановскиИнструктор
Зоран КрстевскиИнструктор
Светлана СпасовскаИнструктор
Борко ГрковскиИнструктор
Љупка Илијоскаинструктор
Билјана ТрајановскаСекретарка
Пријави се за обука online