Уште едно возило за обука за „Б“ категорија !

Возниот парк го зголемивме со уште едно возило од марката Рено. Станува збор за Рено Клио кое е едно од најдобрите возила за обука на кандидати за возачи.
Спецификација на возилото: 
  • Година на производство: 2015
  • Силина на моторот (kw) : 55
  • Работна зафатнина: 1461 cm3
  • Должина: 4061mm
  • Ширина: 1732mm
  • Висина: 1448mm
  • Возилото е опремено со дупли команди
На сите кандидати за возачи од "Б" категорија, тимот на автошкола Мартин им пожелува лесна и успешна обука.