Уште едно возило за обука за „Б“ категорија !

Возниот парк го зголемивме со уште едно возило од марката Рено. Станува збор за Рено Клио кое е едно од најдобрите возила за обука на кандидати за возачи.

Прочитај повеќе

Успешно положени задолжителни лиценци на сите инструктори

Успешно положени задолжителни лиценци на сите инструктори

Прочитај повеќе

Повторно отворени по повеќенеделна пауза поради пандемијата на коронавирус

Повторно отворени по повеќенеделна пауза поради пандемијата на коронавирус.

Прочитај повеќе