Најчести грешки за време на полагање 2 (Обиколување)

Обиколување е возење покрај запрено или паркирано возило или друг објект што се наоѓа на сообраќајната лента по која се движи возилото

Прочитај повеќе

Успешно положени задолжителни лиценци на сите инструктори

Успешно положени задолжителни лиценци на сите инструктори

Прочитај повеќе

Повторно отворени по повеќенеделна пауза поради пандемијата на коронавирус

Повторно отворени по повеќенеделна пауза поради пандемијата на коронавирус.

Прочитај повеќе