Успешно положени задолжителни лиценци на сите инструктори

Успешно положени задолжителни лиценци на сите инструктори

Прочитај повеќе

Повторно отворени по повеќенеделна пауза поради пандемијата на коронавирус

Повторно отворени по повеќенеделна пауза поради пандемијата на коронавирус.

Прочитај повеќе

Возење по снег

Под возење во зимски услови се подразбира возење по коловоз покриен со снег и во услови на снежни врнежи.

Прочитај повеќе