Обука за АМ категорија во автошкола Мартин

Во категорија „АМ“ спаѓаат мопеди, мотокултиватор, односно возила на две или три тркала со максимална брзина која не надминува 45 km/h и лесни четирицикли.

Прочитај повеќе

Авто школа Мартин има потреба од возач-инструктор за "Б" категорија

Авто школа Мартин ја завршува 2021 година со вработување на нов инструктор за "Б" категорија

Прочитај повеќе

Уште едно возило за обука за „Б“ категорија !

Возниот парк го зголемивме со уште едно возило од марката Рено. Станува збор за Рено Клио кое е едно од најдобрите возила за обука на кандидати за возачи.

Прочитај повеќе